שובר לפרסום בגוגל



הקמת חדרי קירור

PDF הדפסה דוא
דירוג משתמש: / 0
גרועהכי טוב 
השיעור נכתב על ידי : pavel   
שלישי, 15 מאי 2018 21:16

 

אספקת מזון טרי ומזין היא אתגר עבור תעשיית המזון. אספקת מזון בכמות גדולה וגם באיכות טובה מאוד דורשת שימור מוקפד. רק בצורה זו, המזון יחזיק מעמד לאורך זמן וגם לא יאבד מערכיו התזונתיים. חדרי קירור גדולים בהם נשמרת טמפרטורה אחידה וכן

תנאי סביבה אחרים כמו לחות, הם המפתח לשימור איכותי ויעיל של המזון. בניית חדרי קירור לתעשייה אשר יעמדו בכל התנאים הללו דורשת תכנון מדויק וקפדני ומערכת בקרה מתוחכמת.

חדר קירור פרות 80 טון קירורבניית חדרי קירור במפעל לייצור תרופות כלל תכנון. הקמת חדרי קירור והקפאה מהבסיס ועד הטפחות

בניית חדרי הקפאה או חדר קירור תעשייתי כוללת בתוכה שלבים רבים ואף צריכה להיות מותאמת במדויק ללקוח ולצרכיו. חברת פלטק מעמידה לרשות לקוחותיה צוות מקצועי הבודק היטב את צרכי הלקוח, כמו מהם המוצרים העוברים קירור או הקפאה ומהם התנאים הנדרשים לשימור אופטימלי שלהם, מהי כמות המזון הדורש קירור או הקפאה, וכמובן מהם תנאי הסביבה. שירותי התכנון, ההקמה וגם ההפעלה מסופקים על ידי החברה באופן מלא.

הקפאה עמוקה ומהירה וקירור מהיר

חברת פלטק מקפידה לעבוד בשיטות עבודה חדשניות אשר משלבות בין ניצול טוב יותר של אנרגיה לבין קירור או הקפאה יעילים יותר.

ההקפאה נעשית בשיטת Shock freezing.

זהי שיטת הקפאה מהירה בה הטמפרטורה בחדר ההקפאה מגיעה גם ל- (35-) מעלות צלזיוס לעומת כ- (20-) מעלות צלזיוס בהקפאה רגילה. בשיטה זו, זמן ההקפאה מתקצר במידה רבה. להקפאה המהירה ישנם מספר יתרונות.  בהקפאה זו המוצר שומר על מבנהו המקורי ועל הביוכימיה המקורית שלו, הטעם אינו משתנה ומורגש טעם איכותי יותר, המוצר מאבד פחות משקל וההקפאה המהירה מפחיתה באופן משמעותי את פעילותם והימצאותם של חיידקים במזון. בנוסף לכך, חיי המדף של מוצר העובר הקפאה מהירה ארוכים יותר.


edentalsystem.com
 
STU2

רוצים להוסיף מאמר לאתר? הרשמו עכשיו והכניסו מאמר חדש

חיפוש מהיר בגוגל

מאמרים - כל הזכויות שמורות לפרסום אתרים באינטרנט מבית אקטיביטק בע"מ קידום אתרים